Over
ons

Waarom WebinarDirect?

We zorgen er met ons team voor dat je het webinar op jouw persoonlijk webinarplatform kunt geven. Ook maken we gebruik van professionele apparatuur. Het webinar is daardoor voorzien van hoogwaardige beeld- en geluidskwaliteit.

Daarnaast is het webinar niet gebonden aan tijd of plaats. We kunnen jouw webinar bij ons in de studio in Zwolle verzorgen of bij jou op locatie op een tijdstip dat jou het best uitkomt. Ons aanbod bestaat uit 4 verschillende pakketten met bijbehorende tarieven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle voordelen?

Logo WebinarDirect
Newrise-0206_2

Professionele begeleiding

Iedereen kan een webinar geven. Of je nu weinig of veel presenteerervaring hebt. We begrijpen goed dat het de eerste keer spannend en onwennig is. Daarom bieden we professionele ondersteuning voorafgaand aan het webinar, zodat je nog steviger in je schoenen staat.

Wil je meer informatie?

Ons team

WebinarDirect is een onderdeel van Newrise, een strategisch marketing- en communicatiebureau. Het team van Newrise bestaat uit o.a. strategisch adviseurs, online marketeers en communicatie-experts. Bij WebinarDirect zijn onderstaande 'Newrisers' betrokken, maar staat een groter team altijd stand-by!

Ronald_WD

Ronald

Directeur
Janjaap_WD

Janjaap

Filmmaker
Arjette_WD

Arjette

Marketing & Communicatie