Webinars

Wat is een webinar?

Een webinar is een online uitzending, mét of zonder interactie, voor een groot of klein publiek. Deelnemers volgen het webinar via internet.

Je kunt een webinar organiseren voor bijvoorbeeld een online event, algemene ledenvergadering, E-learning of online training. Door gebruik te maken van een live chat of een poll is interactie mogelijk. Dit maakt het webinar persoonlijk en heeft voordelen!

Vragen over de invulling van het webinar? Wij denken graag met je mee!

Wat zijn voordelen van een webinar?

Contact

Je komt direct en persoonlijk in contact met deelnemers.

Locatie

Je kunt het webinar vanaf elke locatie geven en volgen.

On-demand

Je kunt het webinar op een later moment terugkijken.

Interactie

Je zorgt voor een grote betrokkenheid en krijgt meer inzicht in de doelgroep.

Organiseer een succesvol webinar

Voorbereiding

Plan het webinar op een geschikte datum en tijdstip. Maak een keuze in de doelgroep. Kies een onderwerp wat aansluit bij de doelgroep en kies een locatie; bijvoorbeeld in onze studio of op eigen locatie.

Marketing

Je wilt het liefst dat zoveel mogelijk mensen aansluiten bij jouw webinar. Promoot daarom het webinar op bijvoorbeeld social media, maar ook via e-mailmarketing. Wij kunnen je hierbij helpen.

Gratis webinarplatform

We bieden een webinarplatform aan die je kunt laten personaliseren in je huisstijlkleuren en waar je uiteindelijk naar kunt doorverwijzen.

Analyse en opvolging

Het organiseren van je webinar is belangrijk, maar vergeet de evaluatie niet! Bel of mail met kijkers en vraag wat ze ervan vonden. Mocht er behoefte zijn aan meer informatie, maak dan een afspraak.

Wil je meer informatie of advies over het opzetten en organiseren van een webinar?